Gyakran Ismételt Kérdések

A berendezéseket Európa egyik legnagyobb irodatechnikai központja biztosítja számunkra, így garantáljuk mi is a folyamatos, friss és megújuló raktárkészletet.

Mennyi a garancia idő a ReLease-nél készült termékekre?

A garancia időtartama felújított termékeknél a vásárlás napjától számított 6 hónap, újjáépítetteknél 12 hónap, vagy az adott géptípushoz meghatározott garanciális oldalszám elérése (amelyik hamarabb bekövetkezik). A garanciális oldalszámot termékenként határoztuk meg, melyet a garancialevélen feltüntetünk.

Miben különbözik a felújított fénymásoló és az újjáépített berendezés?

Felújított berendezések, meghatározott felújítási folyamatokon mennek át ás kerülnek forgalomba, újraépített berendezések annyiban különböznek a felújított gépektől, hogy itt nem minőségi ellenőrzés után kerülnek vissza különböző alkatrészek a gépekbe, hanem egy teljes újraépítésről beszélünk. Ezek alapján felhasználjuk a gép alkotóelemeit mint például: fém vázat, elektronikus vezérlőpaneleket, kábeleket, valamint a burkolatokat, de a kopó, mozgó alkatrészek cserére kerülnek.

Tényleg minden berendezés egyforma?

Igen. Minden egyes géptípusnál van egy alapkonfiguráció, ennek megfelelően kerül felújításra, vagy újjáépítésre a berendezés, majd a folyamat végén csomagolásra. A kész termékek olyanok, mint a tojások. Többszöri minőség-ellenőrzés után két azonos gyártói model külseje és belső tartalma nem térhet el egymástól.

Mit tegyek, ha egy berendezés meghibásodik?

Amennyiben egy berendezés garanciaidőn belül, vagy a garanciális oldalszám elérése előtt meghibásodik, keresse fel viszonteladóját, aki a garanciális ügyintézést végzi.

Mit tartalmaz egy ReLease-nél felújított berendezés csomagolása?

Minden ReLease álltal felújított berendezés csomagolása tartalmazza az eszközt, a telepítéshez szükséges drivereket, induló tonert és a felhasználói kézikönyvet elektronikusan, 230V hálózati kábelt.

Különböznek-e a ReLease-nél felújított berendezések tudásban az új termékektől?

ReLease-nél felújított berendezésekben nem változnak a gyártói funkciók, a gépek élletartama kerül meghosszabításra az alkatrészek és kellékanyagok cséréje és felújítasa által.

Megoldott-e a berendezésekhez a folyamatos kellék, és alkatrészellátás?

Természetesen, mind a kellékanyagok, mind pedig az esetlegesen szükséges alkatrészek elérhetők a portfólióban szereplő típusokhoz a Release polcain.

Mit nyerek egy ReLease-nél felújított gép vásárlásával, bérletével?

Pénzt. Egyértelműen költséghatékonyabb megoldásról van szó, mintha egy új berendezést vásárolnánk. És ne feledkezzünk meg a környezettudatosságról sem! Ha minket választ, saját környezete védelméért is tesz.

Mennyi garanciát vállalnak a ReLease álltal felújított készülékekre?

A felújított berendezések esetén a garancia 6 hónap, vagy az adott típusnál megadott példányszám, újjáépített berendezés esetén pedig 1 év, vagy az adott típusnál megadott példányszám.

Minden opció elérhető a gépekhez, mint új berendezés esetén?

Minden hasznos opció elérhető a berendezésekhez, egyedi megrendelésekért kérjük forduljon partnereinkhez/értékesítőinkhez.

Milyen a driver támogatottság a gépekhez, lévén nem új gépekről van szó?

Minden szükséges gyártói driver jár a berendezésekhez.

Miben különbözik egy ReLease-nél felújított termék egy használt irodai berendezéstől?

A hagyományos használtgép értékesítést egy többszintű tesztelési folyamat előzi meg. Ezzel szemben a ReLease-nél felújított termékek egy teljes tisztítási, illetve felújító, vagy újjáépítő folyamaton is keresztül mennek. A munkafolyamatok végén egységes dobozba kerülnek, és típustól függően garanciával kerülnek értékesítésre.

Köthető-e üzemeltetési szerződés a ReLease-nél felújított berendezésekre?

Természetesen a ReLease-nél felújított berendezésekre is köthető üzemeltetési szerződés. Konkrét árajánlatért forduljon az Önhöz legközelebb lévő partnerünkhöz!

Mit veszíthetek egy ReLease-nél felújított gép vásárlásával, bérletével?

Garanciánk teljeskörűen védi a Release által felújított gépeket, az összes hasznos funkcióval rendelkeznek amire általános felhasználásban szükség lehet.

Ki látja el a vásárolt készülék garanciális javítását?

Természetesen kijelölt partnereink, akik a termékek forgalmazásával foglalkoznak.

Kiterjeszthető a ReLease-nél felújított készülék garanciája?

Igen, van erre is mód, amennyiben valamelyik partnerünkkel teljes körű üzemeltetési szerződést köt az adott gépre.

Hasonló kategóriás futó gépekhez képest mennyivel olcsóbb a ReLease álltal felújított berendezés?

ReLease-nél felújított berendezések ára a hasonló kategóriájú új gépek árának 40-60%-a, így nagy mértékű megtakarítás érhető el.

Teljes garancia vonatkozik rá, vagy csak a kicserélt alkatrészekre?

Minden Release álltal felújított és újragyártott berendezés teljes körű garanciával rendelkezik.

Q

Iroda

Nagytarcsa,

2142

Magyarország

Kapcsolat

Közösségi média

Valamit nem találtál? Írd meg nekünk!

Költségkeret

Beleegyezek az adataim gyűjtésébe

M

Valamit nem találtál? Írd meg nekünk!

Típus

Típus

Adatvédelem:

2 + 2 =