Miért érdemes megfontolni a vállalkozásának a felújított fénymásolók, nyomtatók használatát

Szerző: Gyula Korponai

On január 19, 2022
Miért érdemes megfontolni a vállalkozásának a felújított fénymásolók, nyomtatók használatát

Miért érdemes megfontolni a vállalkozásának a felújított fénymásolók, nyomtatók használatát

A többfunkciós nyomtatók és fénymásolók megkönnyítik az életet a modern irodában. Új fénymásoló, nyomtató vásárlás azonban drága lehet, különösen a jelenlegi helyzetben a szigorú költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára. A felújított fénymásolók nyomtatók azonban új utat nyithatnak meg, ha felújított fénymásolót, nyomtatót szeretne vásárolni vállalkozásához, nézze meg ezeket az előnyöket.

Ugyanazok a funkciók, alacsonyabb ár

A felújított fénymásoló megvásárlásának egyik nagy előnye, hogy egy vadonatúj fénymásoló összes funkcióját kedvezményes áron kapja meg. Bár könnyű azt gondolni, hogy a felújított fénymásolók nem rendelkeznek vadonatúj társaik minőségével és megbízhatóságával, a valóság drasztikusan más.

A felújított fénymásolókat és nyomtatókat pontos szabványoknak megfelelően teljeskörűen felújítják a hosszabb élettartam és teljesítmény biztosítása érdekében. A képzett technikusok alaposan megvizsgálják, tisztítják a fénymásolókat és cserélik a sérült és kopott alkatrészeket. Ezután átfogóan tesztelik a gépeket, hogy, minden funkció megfelelően rendben működik, mielőtt értékesítésre kerülnek.

A felújított irodai gépek vásárlásának pozitív előnyei:

  • Nagyobb termelékenység és megbízhatóság anélkül, hogy vadonatúj berendezéseket kellene vásárolnia.
  • Hosszú távon pénzt takaríthat meg az új berendezések beszerzési költségeinek csökkentésével.
  • Az erőforrások átirányítása az üzlet más aspektusai felé

A felújított fénymásolók elősegítik a nagyobb fenntarthatóságot

Fénymásolók, nyomtatók és egyéb irodai berendezések ezrei kerülnek hulladéklerakóban. A tipikus fénymásolóban használt anyagok nagy része nem bomlik le gyorsan, ami jelentős terhet ró a környezetre.

Ha szívesen támogatja a fenntarthatóságot az irodai berendezések vásárlásában, a felújított fénymásoló, nyomtató megvásárlása a helyes út. A felújított fénymásoló vásárlása meghosszabbítja az eszköz életútját, ezáltal rendkívül környezetbarát.

Miért jó ötlet felújított fénymásolókat, nyomtatókat vásárolni?

 

Pénzt takarít meg. A felújított fénymásolók sokkal megfizethetőbbek, mint az új társaik. Ez vonzóvá teheti őket olyan vállalkozások számára akik szeretnének modernebb több funkcióval rendelkező irodai készüléket vásárolni de nem engedhetik meg az új vásárlását, esetleg azok számára akinek nagy teljesítményű fénymásolóra van szüksége de az új készülék horribilis ára visszatartja őket .

Garancia. A használt fénymásolókkal ellentétben a legtöbb felújított modell teljes körű professzionális felújításon megy keresztül és valamilyen garanciával jár.

Környezetbarát. A felújított fénymásolók, nyomtatók meghosszabbítják a készülék életútját, ahelyett, hogy a még mindig működő fénymásolók a hulladéklerakóba kerülnének. Emiatt ez egy környezetbarát módja annak, hogy befektessen az új technológiákba. Ez egy olyan döntés, ami miatt az egész iroda jól érezheti magát!

Zárszó

 

Ha fénymásoló vásárlásán gondolkodik akkor ne hagyja figyelmen kívül ezt a lehetőséget, egy minőségi felújított irodai berendezés évekig tartó szolgáltatást nyújt a költségek töredékéért. .

Csak egy megbízható viszonteladó segíthet a vállalkozásának a megfelelő berendezések megvásárlásában, legyen szó felújított fénymásolóról vagy bármilyen más irodai berendezésről. Minden felújított fénymásolónkat szakképzett szerviztechnikusaink ellenőrizték és újították fel, így nálunk bizalommal vásárolhat. További információért forduljon bátran a Release csapatához.

Talán ez is érdekel…

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – III. rész

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – III. rész

Tisztelt Partnerünk! A RElease tanácsadó sorozatunk eddigi részeiben reményeink szerint hasznos tanácsokat kaphattatok annak kapcsán, hogy miként kezeljétek pszichésen a kialakult nehéz helyzetet, valamint, hogy általánosságban hogyan érdemes eljárni a...

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – II. rész

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – II. rész

Tisztelt Partnerünk!   A koronavírus terjedése kapcsán kialakult egészségügyi és gazdasági válság merőben új helyzetet teremt szinte minden hazai gazdasági ágazatban. A Veletek történt számtalan egyeztetés, beszélgetés után azt látjuk, hogy az irodatechnikai...

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – I. rész

RElease tanácsadó sorozat, COVID-19 – I. rész

Tisztelt Partnereink! A koronavírus járvány mindannyiunk, így a család és a vállalkozásunk életét is gyökeresen felforgatta. Ebben a helyzetben fontosnak tartjuk a témához kapcsolódó gondolataink megosztását, bízva abban, hogy segítségetekre lehet. A mai naptól...

Q

Iroda

Nagytarcsa,

2142

Magyarország

Kapcsolat

Közösségi média

Valamit nem találtál? Írd meg nekünk!

Költségkeret

Beleegyezek az adataim gyűjtésébe

M

Valamit nem találtál? Írd meg nekünk!

Típus

Típus

Adatvédelem:

7 + 6 =